Royal berry logo Zoet én vol van smaak

Ons team

Jan van Genderen | Eigenaar Royal Berry

“Topkwaliteit aardbeien telen doe ik niet alleen. De juiste expertise is een must in aardbeienland, want elk jaar zijn de omstandigheden weer anders. Daarom heb ik om mij heen een team van professionals die mij elke dag met goede raad en daad bijstaan. Dankzij de brede kennis die we in huis hebben heeft Royal Berry de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt en lopen we voorop op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Wij zijn een strak georganiseerd bedrijf waar veel gebeurt en waar hard wordt gewerkt om het maximale eruit te halen. Iedereen bij Royal Berry werkt met veel passie en plezier. Dat is een essentieel onderdeel van het bedrijf. Voor mij is de dag helemaal geslaagd als ik zo nu en dan zelf een aardbeitje kan plukken, rond kan lopen en tevreden gezichten zie. Daarbij biedt de geur van verse aardbeien garantie voor een goede sfeer.”

Over onze ROYALS:

Allan | Bedrijfsleider

“Vanaf de start van Royal Berry begon ik in 2010 samen met Jan de aardbeienteelt in Bemmel. Nog altijd bewaak ik de kwaliteit van de aardbeien. Het evalueren en bijstellen, wat de planten nodig hebben, behoort tot mijn dagelijkse taak. Een topproductie halen met onze aardbeien is het doel bij Royal Berry. Van Jan krijg ik veel vrijheid om zaken te regelen. We werken hier met een fijn team. De sfeer bij Royal Berry is prettig en open. De lat leggen we hoog, maar de resultaten zijn er naar én iedereen werkt hier met veel plezier. We horen tot de top van Nederland.”

Erik | General Manager

“Sinds 2013 ben ik werkzaam voor Royal Berry. Ik kom uit een echte tuindersfamilie. Het meest bijzondere aan aardbeien vind ik de geur. De geur van een bakje in de keuken, de geur van een hele kas vol rode aardbeien, de geur van een kas vol met aardbeienbloemen! Aardbeien proeven we de hele dag door, aan de smaak lezen we af of de plant het naar de zin heeft. Hoe meer deze het naar de zin heeft, hoe zoeter de aardbei. Waar nodig stellen we bij. Bij Royal Berry werken we samen aan een duurzame toekomst. Voor mens, product en omgeving. De komende 5 jaar zal in het teken staan van het realiseren van een gloednieuwe huisvesting locatie voor onze medewerkers vanwege de enorme groei. Daarnaast blijven we ons richten op het doorontwikkelen van onze duurzame energie. We zijn ambitieus, denken vanuit mogelijkheden en varen op eigen kracht. Iedere dag proberen we het iets beter te doen dan gisteren, dat is ons doel.”

Frank | Bedrijfsleider

“Sinds 2020 ben ik verantwoordelijk voor de teelt, de technische zaken en aansturen op locatie 4 Seasons Berry van Royal Berry. Daarnaast ben ik veelal betrokken bij de organisatie en aansturing van diverse onderaannemers met betrekking tot onderhoud en huisvesting. Wanneer je dagelijks met een product bezig bent, groeit de passie vanzelf. Naast het leveren van een mooi en lekker eindproduct vind ik het vooral interessant om technisch met aardbeienteelt bezig te zijn. Royal Berry is een vooruitstrevend bedrijf met oog voor mens, natuur en milieu. Samen met collega bedrijfsleiders zijn we bezig met het intensiveren en uitbouwen van de samenwerkingen binnen de organisatie en hopen we nog meer te kunnen groeien en te ontwikkelen met de juiste mensen bij Royal Berry.”

Renata | Head People Manager

“Sinds 1 april 2017 werk ik bij Royal Berry. Binnen ons dynamische bedrijf ben ik het aanspreekpunt voor onze planners en de mensen die het werk coördineren. Royal Berry is zowel letterlijk als figuurlijk een bedrijf zonder grenzen. In de beginfase heb ik eerst alle facetten leren binnen Royal Berry kennen met betrekking tot de van teelt van aardbeien. Dat maakt dat ik als manager precies weet wat ik nodig heb van onze teamleiders en productiemedewerkers om de processen binnen het bedrijf goed te laten verlopen. Persoonlijk denk ik dat de geur van verse aardbeien één van de meest levendige en vrolijke geuren is die ons in een goed humeur brengt. Met de groei in hectaren hebben we met ons enthousiaste team oog voor mooie ontwikkelingen, nu en in de toekomst. Royal Berry groeit door en levert de beste aardbeien!”

Sven | Bedrijfsleider

“Na mijn studie Toegepaste Biologie, werk ik sinds 2021 als gepassioneerd jr. bedrijfsleider bij Royal Berry. Mijn doel is de beste kwaliteit aardbei te telen. Hoewel de teelt niet altijd even makkelijk is, zetten we samen met een gemotiveerd team toch altijd weer een ontzettend mooi én lekker product neer. Binnen mijn takenpakket houd ik me vooral bezig met het perfectioneren van de watergift, gewasbescherming en het waarborgen van de kwaliteit van de klimaatomstandigheden. Daarnaast begeleid ik innovatieve proeven met nieuwe rassen en nieuwe supplementen voor de planten. Als ik in de supermarkt loop, vind ik de aardbei toch echt het mooiste fruit. Daarom hoop ik de komende jaren nog veel kennis op te kunnen doen over de aardbei, door mee te groeien en te innoveren binnen dit mooie bedrijf.”

Arrieke | Kwaliteitsmanager

“Bij Royal Berry ben ik sinds 2021 verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole van de aardbei, het bijhouden van de kwaliteitshandboek en alle certificeringen. Ook het voorbereiden en begeleiden van de audits behoren tot mijn taken, evenals de controle op de procedures binnen het bedrijf en het aansturen van medewerkers. Als kwaliteitsmanager sta ik nauw in contact met alle afdelingen van Royal Berry op het gebied van voedselveiligheid, van de teelt tot aan het verpakken. Daarnaast beantwoord ik alle vragen van klanten gericht op de kwaliteit en specifieke klanteisen. Mijn streven is dat we aardbeien sturen naar onze klanten van superkwaliteit. Een lekkere zoete en sappige aardbei, daar wordt je gewoon vrolijk van.”

Anna | Operationeel Manager

“Met trots geef ik bij Royal Berry vanaf 2014 operationeel sturing aan medewerkers en leidinggevenden op de werkvloer. Ik zorg ervoor dat de verschillende processen gecoördineerd worden en daardoor goed op elkaar aansluiten. Voordat ik bij Royal Berry kwam was ik al werkzaam in de sector. Ik hou van het product aardbei en doe het vak al jaren met veel plezier. Het bedrijf ontwikkelt zich in een razendsnel tempo, daarom is het fijn dat medewerkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen binnen het bedrijf. Ook diverse initiatieven om de teelt van de aardbei en de bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen worden hier gewaardeerd.”

Nannette | Sales en business analist

“Sinds september 2020 ben ik sales en business analist bij Royal Berry. Het voelt goed onderdeel uit te maken van een bedrijf dat in volle groei is. Ik heb continue oog voor de financiën en ontwikkelingen binnen het bedrijf, evenals het optimaliseren en structureren van de werkzaamheden. We zijn een groot bedrijf met een klein team op kantoor. De lijnen zijn dan ook zeer kort. Dagelijks zorg ik dat de orders die binnenkomen worden verwerkt, communiceer ik met de productieafdelingen en onderhoud ik contact met transportbedrijven. Verder ben ik contactpersoon m.b.t. de facturatie en houd ik me bezig met de analyse van de gegevens binnen het bedrijf. Mede doordat Royal Berry financieel een gezond bedrijf is, zich kwalitatief onderscheidt en het klantenservice hoog in het vaandel heeft staan, verwacht ik dat Royal Berry in de toekomst nog meer zal groeien. Tussen de cijfers door pak ik natuurlijk regelmatig zelf ook een aardbei.”

Beata | QC Manager

“Sinds 2018 houd ik me bezig met het controleren van de kwaliteit van aardbeien (kreukels, schimmels, andere beschadigingen) die geplukt en geoogst worden. Daarnaast waarborg ik de kwaliteit bij de opslag, het verpakken en de transport van de aardbeien. We werken met de verschillende afdelingen nauw samen met het oog op de kwaliteitsnormen en -eisen. Het succes van het bedrijf is vooral te danken aan alle gepassioneerde mensen die bij Royal Berry werken die serieus bezig zijn met het vak.”

 

Barbara | Personeelscoördinator

“In 2018 kwam ik werken bij Royal Berry. Inmiddels ben ik doorgegroeid naar de functie van personeelscoördinator. Ik zet me iedere dag in voor een duidelijke personeelsplanning en weet het juiste personeel te selecteren voor de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Met een compleet aanbod van kennis, instrumenten en oplossingen, zorgen we intern dat alles goed is geregeld voor onze medewerkers. Met de groei in teelt en de mooie plannen voor een nieuwe (woon) accommodatie voor onze medewerkers, verwacht ik dat er in de toekomst nog veel mooie momenten zullen komen.”

 

Anna | Personeelscoördinator

“Bij Royal Berry zet ik me al ruim 10 jaar als algemeen medewerker in binnen de verschillende afdelingen. Van basiswerkzaamheden ten behoeve van de teelt tot het begeleiden, motiveren en inwerken van collega’s. Ik zorg voor structuur binnen het bedrijf door controle op de kwaliteit en het naleven van de protocollen op gebied van hygiëne en veiligheid. Ik figureer regelmatig als (vertrouwens)contactpersoon tussen werknemer en werkgever. Royal Berry is een bedrijf dat constant in ontwikkeling is en nieuwe dingen ontdekt. Misschien vinden we binnenkort wel een nieuw aardbeiensoort uit ;). We groeien in elk geval door.”