Royal berry logo Zoet én vol van smaak

Het werk

Bij Royal Berry werken we met plezier aan de lekkerste aardbei van Nederland. Met een team van professionals zoals plukkers, controleurs, teamleiders en aardbeiendeskundigen. We geven alles voor het beste product; een lekkere aardbei van eind maart tot eind december.

Geen seizoen is hetzelfde! De omstandigheden in de kassen zijn elk jaar weer anders vanwege wisselende weersomstandigheden. Wij stellen continue bij en doen onderzoek naar nog betere rassen. Het is voor ons een uitdaging er iedere dag het optimale eruit te halen.

Planning altijd strak op orde voor de beste aardbei

Onze locatie in Bemmel is gunstig gelegen en goed bereikbaar via de snelweg. Wij staan erom bekend dat onze planning altijd strak op orde is. Alle bestelde aardbeien staan, voorzien van de juiste documenten, op de afgesproken tijd voor u klaar. We kunnen goed schatten hoeveel aardbeien er te plukken zijn per dag. Kan een gevraagde bestelling niet geleverd worden dan bent u daarvan altijd ruim op tijd van op de hoogte.

Waarom onze klanten kiezen voor Royal Berry:

  • we zijn flexibel
  • we hebben een correcte planning
  • we zijn proactief, denken altijd mee met onze klanten
  • we kennen een grote leverzekerheid

Royal Berry is dan ook met recht een betrouwbaar bedrijf

Uniek in Nederland: supermarkt klaar geleverdLMF_20160526_Royal_Berry_3450

Onze aardbeien worden supermarkt klaar aangeleverd, in elke gewenste verpakking. Desgewenst worden deze voorzien van een topseal laag of van een flowpack. Een unieke service in Nederland. Zo voorkomen we dat de aardbeien, een echt versproduct, onnodig heen en weer moeten reizen tussen teler en inpakker. Het verpakken in de plastic doosjes gebeurt in een aparte gekoelde ruimte; professioneel en volgens de Global Gap en de BRC certificering. Een belangrijk aspect binnen ons bedrijf.

Werken bij Royal Berry

Bij Royal Berry werken alleen tevreden mensen. Samen creëren wij de beste aardbei. Met plezier en passie werken is voor ons allemaal belangrijk. Iedereen die bij ons werkt heeft plezier in wat hij of zij doet.

Zin om bij ons te komen werken? Stuur een bericht voorzien van een goede motivatie naar info@royalberry.eu