Royal berry logo Zoet én vol van smaak

Terugblik 12,5 jarig jubileum en open dag Royal Berry

11-04-2023

Dankzij alle gasten en medewerkers die het mogelijk hebben gemaakt, kijken we met trots terug op een geslaagde 12,5 jarig jubileum en open dag bij Royal Berry. We zijn overspoeld met leuke reacties en fijne bezoeken!

Officiële opening

Tijdens ons jubileumfeest en officiële opening op woensdagmiddag 5 april verwelkomden we 250 binnenlandse en buitenlandse relaties op onze 3e en nieuwste locatie ‘4 Seasons Berry’. Jan van Genderen gaf een inspirerende speech over hoe hij al 12,5 jaar lang vol passie met aardbeien werkt, de grote groei die het bedrijf heeft doorgemaakt en de kracht van het Royal Berry team. Ook gaf hij zijn visie op de toekomst met het oog op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Speciaal voor de gelegenheid was het duurzaamheidsplein ingericht en gevuld met tal van projectpartners met praktijkvoorbeelden. De bezoekers hadden de privilege om als eerste een kijkje te nemen achter de schermen op de gloednieuwe locatie.

Buren en geïnteresseerden

Op de feestelijke buurtbijeenkomst op donderdag 6 april brachten we met onze omwonenden en bedrijven ook nog een toost uit op de nieuwe locatie ‘4 Seasons Berry’. Als afsluiting, was de open dag op zaterdag 8 april een groot succes te noemen met ruim 2000 bezoekers. Voor jong en oud waren diverse activiteiten georganiseerd en alle gasten gingen naar huis met een doos overheerlijke verse Royal Berry aardbeien!

Bekijk hieronder een korte video met de sfeerimpressie van de open dag op 8 april:

Het team van Royal Berry bedanken u hartelijk voor uw komst. Graag tot ziens!

Terug naar overzicht.